GrootPlezier.nl

GrootPlezier.nl is de voordeligste en beste online aanbieder van konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, hondenkennels en vogelkooien en speeltoestellen voor binnen- en buiten.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GrootPlezier.nl
Adres:Oostpolderweg 2
Postcode:4413 NN
Vestigingsplaats:Krabbendijke
Telefoonnummer:+31 (0) 113 - 50 10 01
Faxnummer:+31 (0) 113 - 50 10 30
E-Mail:info@GrootPlezier.nl
KvK:20170812

Aantal reviews: 3490    
Score

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:




Op 18-11-2013 10:40 schreef de jonge
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
heel goed. was snel in huis.
en met vragen stonden ze je netjes te woord.

Sterke punten :
heel goed. was snel in huis.
en met vragen stonden ze je netjes te woord.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 43
Aangekocht product: konijnenhok met ren
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 18-11-2013 09:42 schreef A.R. Swiersema
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Kort geleden een nieuw konijnen / kippenhok aangeschaft

Sterke punten :
Overzichtelijke website met leuke aanbiedingen

Verbeterpunten :
Op de foto’s is niet helemaal in te schatten hoe groot een verblijf nu daadwerkelijk is

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 35
Aangekocht product: kippenhok julia
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 17-11-2013 13:40 schreef S. Boon
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Erg prettig, ik bestel hier vaker.

Sterke punten :
Persoonlijke emails. Ik word op de hoogte gehouden over de betaling, overdracht aan transport en verzending.

Verbeterpunten :
Ik zou graag willen weten welke ren om mijn konijnenhok uit te breiden past.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 22
Aangekocht product: isolatieset
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: nee
Op 16-11-2013 23:54 schreef Roeland
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Matige kwaliteit

Sterke punten :
De snelle levering

Verbeterpunten :
Zorg dat de hokken van betere kwaliteit zijn! De slotjes kunnen na een week al niet meer goed dicht. Ondanks dat het hout van het hok al behandeld is, zit de schimmel er snel op (aan de buitenzijde). De hokken zijn dan misschien wel goedkoper dan bij een tuincentrum, de kwaliteit is matig.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 36
Aangekocht product: Konijnenhok
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: nee
Op 15-11-2013 11:14 schreef vd eem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
prima, het product viel me wel een klein beetje tegen. Veel dunner materiaal dan ik verwacht had,

Sterke punten :
vooral de info over de levering vind ik top, dat je precies kan zien welk deel van de dag ze komen brengen.

Verbeterpunten :
Het konijnenhok vond ik toen ik het zag wel van erg dun hout gemaakt. Dat viel me wel tegen. Kan het konijn hier wel warm in blijven in de winter? Ik vraag het mij af.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 42
Aangekocht product: konijnenhok
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 14-11-2013 21:24 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Top..!

Sterke punten :
Top..!

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 51
Aangekocht product: kippenhok
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 14-11-2013 10:32 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed. Snelle levering, goede aanbieding, vriendelijke site.

Sterke punten :
Goed. Snelle levering, goede aanbieding, vriendelijke site.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 26
Aangekocht product: Konijnenhok
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 14-11-2013 08:38 schreef vd eem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
prima, het product viel me wel een klein beetje tegen. Veel dunner materiaal dan ik verwacht had,

Sterke punten :
vooral de info over de levering vind ik top, dat je precies kan zien welk deel van de dag ze komen brengen.

Verbeterpunten :
Het konijnenhok vond ik toen ik het zag wel van erg dun hout gemaakt. Dat viel me wel tegen. Kan het konijn hier wel warm in blijven in de winter? Ik vraag het mij af.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 42
Aangekocht product: konijnenhok
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 13-11-2013 23:03 schreef vd eem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
prima, het product viel me wel een klein beetje tegen. Veel dunner materiaal dan ik verwacht had,

Sterke punten :
vooral de info over de levering vind ik top, dat je precies kan zien welk deel van de dag ze komen brengen.

Verbeterpunten :
Het konijnenhok vond ik toen ik het zag wel van erg dun hout gemaakt. Dat viel me wel tegen. Kan het konijn hier wel warm in blijven in de winter? Ik vraag het mij af.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 42
Aangekocht product: konijnenhok
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 13-11-2013 11:56 schreef vd wetering
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Prima!

Sterke punten :
Prima!

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 28
Aangekocht product: Konijnenhok met ren
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - 135 - 136 - 137 - 138 - 139 - 140 - 141 - 142 - 143 - 144 - 145 - 146 - 147 - 148 - 149 - 150 - 151 - 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182 - 183 - 184 - 185 - 186 - 187 - 188 - 189 - 190 - 191 - 192 - 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 - 210 - 211 - 212 - 213 - 214 - 215 - 216 - 217 - 218 - 219 - 220 - 221 - 222 - 223 - 224 - 225 - 226 - 227 - 228 - 229 - 230 - 231 - 232 - 233 - 234 - 235 - 236 - 237 - 238 - 239 - 240 - 241 - 242 - 243 - 244 - 245 - 246 - 247 - 248 - 249 - 250 - 251 - 252 - 253 - 254 - 255 - 256 - 257 - 258 - 259 - 260 - 261 - 262 - 263 - 264 - 265 - 266 - 267 - 268 - 269 - 270 - 271 - 272 - 273 - 274 - 275 - 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 - 287 - 288 - 289 - 290 - 291 - 292 - 293 - 294 - 295 - 296 - 297 - 298 - 299 - 300 - 301 - 302 - 303 - 304 - 305 - 306 - 307 - 308 - 309 - 310 - 311 - 312 - 313 - 314 - 315 - 316 - 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 - 324 - 325 - 326 - 327 - 328 - 329 - 330 - 331 - 332 - 333 - 334 - 335 - 336 - 337 - 338 - 339 - 340 - 341 - 342 - 343 - 344 - 345 - 346 - 347 - 348 - 349


Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company    2007 – 2014 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops