GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien zal GYZS.nl u, als onderdeel van High Best Service Online B.V., de beste service en garantie van de Benelux bieden.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving
  • onder rembours

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GYZS.nl
Adres:De Langeloop 10-J
Postcode:1742 PB
Vestigingsplaats:SCHAGEN
Telefoonnummer:0224 - 212 026
Faxnummer:
E-Mail:info@gyzs.nl
KvK:5236 5417

Aantal reviews: 499    
Score

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:




Op 18-10-2013 09:15 schreef Rob
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
makkelijke website ruime keuze

Sterke punten :
Snelle levering makkelijk retour systeem

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 57
Aangekocht product: veiligheids deurbeslag
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 17-10-2013 19:27 schreef NO12A
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
goed ,nieuw voor mij schroeven per stuk

Sterke punten :
goed ,nieuw voor mij schroeven per stuk

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 51
Aangekocht product: div.
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 17-10-2013 19:01 schreef joost
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
super

Sterke punten :
keurige en overzichtelijke site

Verbeterpunten :
minder verzendkosten

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 29
Aangekocht product: schroeven en kit
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 17-10-2013 18:55 schreef wim
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
snelle levering

Sterke punten :
snelle levering

Verbeterpunten :
geen

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 51
Aangekocht product: balk verbindingen
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 17-10-2013 16:59 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Een uitstekend internet bedrijf.

Sterke punten :
Een uitstekend internet bedrijf.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 65
Aangekocht product: Buitenbeits
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 16-10-2013 19:18 schreef a.v.hooijdonk
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed en geen opsmuk of schreeuwende reclame. Gewoon zoals het hoort.

Sterke punten :
prima informatie, snelle reactie op de mail en heel helder en direct antwoorden op vragen. Ik kan niet veel met die scores,dus alles is redelijk.Maar u verdient beter.

Verbeterpunten :
Mogelijk moet u van naam veranderen want het lijkt erop dat mijn filter GYZS zo verdacht vindt dat die automatisch in het vak Spam verdwijnt!!! Grapje hoor.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 69
Aangekocht product: makita trimmer
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja

Reactie webwinkel :
Geachte heer,

Bedankt voor uw positieve reactie. Wij doen uiteraard ons best om onze services zo goed en duidelijk mogelijk te houden.

Verder zullen wij aan GYZS vragen wanneer wij een mail sturen eerst even aan te kloppen zodat we doorgezet worden naar uw postvak ipv spamfilter haha.

Hopende u snel terug te zien op onze website.

Met vriendelijke groet,

Het GYZS-team



Op 16-10-2013 08:22 schreef M. van Dongen
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Bedrijf geeft voldoende informatie op website indien er problemen zijn telefonisch contact is zeer goed en je wordt zeer vriendelijk en uitermate deskundig geholpen.

Sterke punten :
Bedrijf geeft voldoende informatie op website indien er problemen zijn telefonisch contact is zeer goed en je wordt zeer vriendelijk en uitermate deskundig geholpen.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 66
Aangekocht product: scharnieren
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 15-10-2013 10:14 schreef Storm
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Uitmuntend

Sterke punten :
Uitmuntend

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 42
Aangekocht product: jas
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 15-10-2013 09:06 schreef De Boer
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Voor een redelijke prijs goede materialen voor de particuliere gebruiker.

Sterke punten :
Nee

Verbeterpunten :
Ja. Als je iets op de website zoekt krijg er regelmatig heel andere producten voor dan waar je om hebt gevraagd.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 59
Aangekocht product: divers
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja

Reactie webwinkel :
Geachte heer,

Wanneer u iets op de website zoekt moet u vervolgens niet op enter drukken, het menu klapt naar beneden en u vind vervolgens alle artikelen die u zoekt in uw zoekcriteria.

Wanneer u op enter drukt komt inderdaad een andere artikellijst, hier werken wij nog hard aan. Bedankt voor het doorgeven uiteraard.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,

Het GYZS-Team
www.gyzs.nl


Op 15-10-2013 08:48 schreef Koppie Koppie Nijverdal
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Een artikel was niet volledig op voorraad, heb daar 2 weken op moeten wachten. Dit was zeer onprettig. Als de volgende keer een artikel niet geheel op voorraad is, dan zal ik elders bestellen. Ik denk dat een ander dat ook zou doen.

Sterke punten :
Een artikel was niet volledig op voorraad, heb daar 2 weken op moeten wachten. Dit was zeer onprettig. Als de volgende keer een artikel niet geheel op voorraad is, dan zal ik elders bestellen. Ik denk dat een ander dat ook zou doen.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 48
Aangekocht product: divers
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja

Reactie webwinkel :
Geachte heer,

Artikelen die op voorraad zijn bieden wij de 24 uur’s service. Deze kunnen wij uiteraard niet bieden wanneer artikelen niet op voorraad zijn en zijn vervolgens afhankelijk van de snelheid van onze leverancier.

Helaas had u een artikel besteld waarbij de levertijd iets langer duurde dan gepland en dit kan helaas wel eens voorkomen. Vervolgens hebben wij ons best gedaan om bij aanwezigheid het artikel meteen naar u te versturen en heeft u deze vervolgens ook de dag erna in huis ontvangen.

Wij streven naar een levertijd van 4 a 5 werkdagen maar moeten ook geluk hebben met het leveren van de leverancier naar ons toe.

Uiteraard ons excuses voor het lange wachten op uw artikelen.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,

Het GYZS-Team
www.GYZS.nl


Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50


Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company    2007 – 2014 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops