GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien zal GYZS.nl u, als onderdeel van High Best Service Online B.V., de beste service en garantie van de Benelux bieden.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving
  • onder rembours

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GYZS.nl
Adres:De Langeloop 10-J
Postcode:1742 PB
Vestigingsplaats:SCHAGEN
Telefoonnummer:0224 - 212 026
Faxnummer:
E-Mail:info@gyzs.nl
KvK:5236 5417

Aantal reviews: 463    
Score

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:




Op 19-08-2013 10:30 schreef h sellis
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
snelle levering ik ben zeer tevreden

Sterke punten :
snelle levering ik ben zeer tevreden

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 49
Aangekocht product: raam uitzetters
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 19-08-2013 10:20 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
prima

Sterke punten :
goed produkt tegen de scherpste prijs

Verbeterpunten :
verzendkosten eerder in bestelproces kunnen inzien

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 60
Aangekocht product: altrex werktrap
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 19-08-2013 09:49 schreef M.N.Versteeg
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Ik verwachtte met een echt internetbedrijf te maken te hebben, maar dat viel toch even tegen.Als alles op voorraad is wordt er uitgeleverd, volgens de voorraadlijsten was niet alles er zodat ik mijn order had aangepast om toch datgene wat ik snel nodig had op tijd zou ontvangen, niet dus!!!De voorraadlijst klopte niet zodat ik toch nog zou moeten wachten, daar kwam ik pas achter toen ik de volgende dag geen track and trace nummer zag op mijn E-mail en maar eens ging bellen waar de goederen bleven.We spraken af datgene te sturen wat er wel was. De volgende dag geen TnT nummer te vinden, weer bellen, volgens Gysz zou ik de goederen dezelfde dag krijgen ’s avonds tussen 17.30 en 19.30. Niet dus, ’s middags om +/-15.45 bij de buren afgegeven omdat ik niet thuis was.Niet echt wat de de website beloofd!!!

Sterke punten :
Ik verwachtte met een echt internetbedrijf te maken te hebben, maar dat viel toch even tegen.Als alles op voorraad is wordt er uitgeleverd, volgens de voorraadlijsten was niet alles er zodat ik mijn order had aangepast om toch datgene wat ik snel nodig had op tijd zou ontvangen, niet dus!!!De voorraadlijst klopte niet zodat ik toch nog zou moeten wachten, daar kwam ik pas achter toen ik de volgende dag geen track and trace nummer zag op mijn E-mail en maar eens ging bellen waar de goederen bleven.We spraken af datgene te sturen wat er wel was. De volgende dag geen TnT nummer te vinden, weer bellen, volgens Gysz zou ik de goederen dezelfde dag krijgen ’s avonds tussen 17.30 en 19.30. Niet dus, ’s middags om +/-15.45 bij de buren afgegeven omdat ik niet thuis was.Niet echt wat de de website beloofd!!!

Verbeterpunten :
In vakantietijd aangeven dat een orderuitlevering langer kan duren, omdat er dan onderbezetting is.
Als er vragen zijn voor de service-afdeling en er is gebruikgemaakt van e-mail of belservice dat ze dan wel, en als ze reageren liefst een beetje op tijd reageren en niet helemaal niet of 4 dagen later, erg slordig en niet klantgericht.
Als er sloten worden besteld in er is geen foto van op de website is het handig erbij te vermelden of er wel of geen slotplaatjes bij aanwezig zijn en waar ze elders op de webpagina’s te vinden zijn.
Zet geen tijd bij deze enquete omdat ik al veel langer bezig ben dan 2 minuten en dat is wel om jullie service te verbeteren.
Succes verder,
Vriendelijke groet,
Rien Versteeg.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 54
Aangekocht product: diverse
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja

Reactie webwinkel :
Goedemorgen mijnheer Versteeg,

Het spijt ons om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Uiteraard doen wij ons best om alle producten binnen 24 uur te leveren mits de beloofde artikelen op voorraad zijn.

Helaas gebeurd het uiteraard wel eens dat er een storing op de website optreed, hier kan natuurlijk niemand wat aan doen maar uiteraard doen wij altijd ons best om dit z.s.m. op te lossen.

Verder kunnen wij er niets aan doen als PostNL een pakket bij de buren aflevert, al krijgt u hier altijd wel een brief voor in de brievenbus waarbij staat dat het pakket bij 1 van de buren is afgeleverd.

Tevens doen wij ons best om de klantenservice zo goed mogelijk en effectief mogelijk te gebruiken en dit kan resulteren in een langere periode van antwoorden dan normaal, dit omdat het beter is om iets eerst uit te zoeken om vervolgens effectief te kunnen antwoorden.

Wij hopen in ieder geval iedereen op een eerlijke en goede manier te antwoorden en te helpen, het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren.

Hopelijk toch nog tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
GYZS Klantenservice


Op 19-08-2013 07:28 schreef Jacques
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed. Doen wat ze beloven

Sterke punten :
Goed. Doen wat ze beloven

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 52
Aangekocht product: Roosters
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 16-08-2013 13:10 schreef Gerben
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed, maar toen ik een tweede bestelling wilde doen, had ik problemen met het vinden van het product.

Sterke punten :
Goed, maar toen ik een tweede bestelling wilde doen, had ik problemen met het vinden van het product.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 62
Aangekocht product: Scharnieren
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 16-08-2013 11:28 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
goed

Sterke punten :
goed

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 30
Aangekocht product: toolbox
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 16-08-2013 09:15 schreef Olivier
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed. Leverancier van materialen die "eigen" leverancier niet standaard op voorraad heeft.

Sterke punten :
Goed. Leverancier van materialen die "eigen" leverancier niet standaard op voorraad heeft.

Verbeterpunten :
Van de bestelde zagen was geen informatie beschikbaar (voor welk type machine ed.) zodat eerst 1 zaagblad besteld is voor proef. Daarna pas de rest. Had alles in een beter gevonden.
2 van 3 zaagbladen waren niet uit voorraad leverbaar, hierdoor werd het ene wel op voorraad zijnde zaagblad ook niet geleverd, volledige order bleef achter. Zodat ook wij niet verder konden. Jammer

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 38
Aangekocht product: Zaagbladen Alligator
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 16-08-2013 07:57 schreef J.van Eijk
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Zeer slechte ervaring,14 dagen wachten op een paar plastic zakken.

Sterke punten :
Zeer slechte ervaring,14 dagen wachten op een paar plastic zakken.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 63
Aangekocht product: plastic zakken
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: nee

Reactie webwinkel :
Goedemiddag mijnheer van Eijk,

Bedankt voor uw deelname aan onze enquête. U levering heeft inderdaad te lang op zich laten wachten helaas. We doen er uiteraard alles aan om de orders zo snel als mogelijk te leveren. Hierin zijn wij ook afhankelijk van de leveringen van onze leveranciers. Zeker in de bouwvak gaat dit niet altijd zoals wij wensen.

Al met al betreuren wij dat we u sneller hebben kunnen helpen. Onze excuses daarvoor.

Met vriendelijke groet,
GYZS Klantenservice


Op 15-08-2013 17:34 schreef peter
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Niet meer voor mij

Sterke punten :
groot assortiment

Verbeterpunten :
Na 2 weken en na drie e-mails waar niet op gereageerd werd eindlijk iets ontvangen. Betalen via bankoverschrijving niet doen..ze kunnen je betaling met moeite terugvinden en je moet zelf met de gegevens komen om het te bewijzen

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 53
Aangekocht product: zelftapper schroeven
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: nee

Reactie webwinkel :
Goedemorgen,

Bedankt voor uw reactie.
We begrijpen uw teleurstelling. Helaas moeten we u er ook op wijzen dat u bij uw betaling niet het juiste betaalkenmerk heeft vermeld, waardoor onze betaalprovider ICEPAY uw betaling niet automatisch kon matchen.

Kort even een uitleg. Wij werken samen met betaalprovider ICEPAY. Zij verzorgen onze diensten zoals betaling via iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving. Wanneer er een betaling is binnen gekomen geven zou automatisch aan ons door dat de order is betaald. En bij betaling verwerken wij de order direct.

Betalingen met iDeal, Paypal en Creditcard worden direct verwerkt. Anders gaat het bij bankoverschrijving. Zoals u kunt lezen op onze klantenservicepagina’s duurt het ongeveer 2-3 werkdagen om een betaling via bankoverschrijving te verwerken. Als uw order automatisch gematcht kan worden bij ICEPAY krijgen wij dus pas na 2-3 dagen de melding dat uw order is betaald en verwerken dan pas uw order.

Bij een betaling met een bankoverschrijving wordt er gevraagd om een betaalkenmerk te vermelden bij uw betaling. Met dit betaalkenmerk kan ICEPAY uw betaling snel vinden bij hun banktransacties. Ze matchen op het bedrag en op het betaalkenmerk. Wanneer hier dus van afgeweken wordt, vindt er geen matching plaats.
Helaas was dit bij uw betaling ook het geval. Het vermelde betalingskenmerk was ICE0008348373WT i.p.v. ICE0008348383WT.

We hopen op uw begrip. We proberen uiteraard onze klanten die een verkeerd kenmerk of bedrag hebben ingevuld of overgemaakt na enkele dagen zelf te benaderen. Helaas lukt het ons niet altijd om dit binnen 1 of 2 weken te doen.

Met vriendelijke groet,

GYZS Klantenservice


Op 15-08-2013 13:04 schreef Corina
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Ze snelle levering, volgende dag al bezorgd maken ze zeker waar

Sterke punten :
Zeer snelle levering, volgende dag al bezorgd top

Verbeterpunten :
Ga zo door

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 49
Aangekocht product: Raamuitzetter
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47


Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company    2007 – 2014 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops