GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien zal GYZS.nl u, als onderdeel van High Best Service Online B.V., de beste service en garantie van de Benelux bieden.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving
  • onder rembours

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GYZS.nl
Adres:De Langeloop 10-J
Postcode:1742 PB
Vestigingsplaats:SCHAGEN
Telefoonnummer:0224 - 212 026
Faxnummer:
E-Mail:info@gyzs.nl
KvK:5236 5417

Aantal reviews: 554    
Score

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:




Op 29-01-2014 12:23 schreef A
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Prima service maar de info op de website is beperkt en de 24uurs levering wordt niet altijd waargemaakt

Sterke punten :
Klantenservice en ondersteuning

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 29-01-2014 10:18 schreef Anonieme
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Diverse producten gekocht en de service is uitstekend.
Minpunten:
* niet alles waarbij het 24uurs-logo staat worden daadwerkelijk binnen 24 uur bezorgd.
* weinig informatie over de producten op de website

Sterke punten :
Ondersteuning is prima.
Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt echt met je meegedacht.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 28-01-2014 18:48 schreef Erhan Yilmaz
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goedkoop en snelle levering

Sterke punten :
goede service

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 28-01-2014 14:05 schreef S. Cornelisse
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goede ervaring en correct.

Sterke punten :
Goed geholpen.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 27-01-2014 14:19 schreef Ray v Beelen
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Supersnelle en correctie levering

Sterke punten :
Zeer correct, snel geleverd met track and trace. Goede aftersales.
Grote complimenten!!

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 24-01-2014 14:30 schreef Tevreden klant
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goede service, snelle levering, prima klantenservice

Sterke punten :
- Snelle goede klantenservice
- Snelle levering
- Goed assortiment

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 24-01-2014 12:14 schreef Messing
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Zeer goed

Sterke punten :
Zeer goed geholpen via de chat! Simpel en snel dus.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 20-01-2014 21:21 schreef Cevaal
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Bestellen was eenvoudig .De verzending van het pakket was prima te volgen via Post.nl en de aflevering was tussen 17.30 en 19.30 gepland ,aflevering was om 17.15 Het pakket in goede staat ontvangen.
(zaterdag besteld dinsdag geleverd)

Sterke punten :
Vlotte levering zie bovenstaande

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 20-01-2014 19:27 schreef Eric evers
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Overzichtelijke website. Komt afspraken mbt kwaliteit van producten en levering.

Sterke punten :
Komt afspraken na.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 20-01-2014 13:15 schreef T. Rijnders
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
6 Januari 2014 heb ik een order geplaatst bij dit bedrijf. Ik koos specifiek Gyzs uit vanwege de 24uurs levering die zij beloofden op hun website wanneer er voor 16:30 besteld werd. Ik moest namelijk de dag erna op vakantie. Ik had zelfs specifiek gefilterd op producten die binnen 24uur geleverd konden worden. Mijn bestelling was geplaatst en betaald om 16:21. Ik kreeg een orderbevestiging waar zelfs nog stond: "verzendmethode: Bezorgd door PostNL - Voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd".

Ik vond het al raar dat ik dezelfde avond geen verzendbevestiging kreeg. Dus de volgende ochtend nam ik contact op via de chat, en vroeg aan de medewerkers hoe dit nou precies zat. Ik kreeg een kort antwoord, zonder excuses en weinig begrip. Pas nadat ik verder vroeg, werd er een excuses aangeboden.

Omdat ik de producten toch nodig had bestelde ik hier afgelopen week nogmaals. Gelukkig kwam het dit keer wel op tijd, maar naar mijn verzoek of ze 1 product in 4 delen konden knippen is niet geluisterd. Nou kan ik begrijpen dat de mogelijkheden er niet voor zijn. Maar als ik een mail stuur met de vraag hoezo dit niet kan, en er wordt gereageerd met “wij hebben aan onze verplichtingen voldaan” dan word ik niet vrolijk en ga ik een niet al te positieve recensie schrijven. Want, volgens mij is hier voor de tweede maal een zwaar gebrek aan communicatie. Als dit niet kan, stuur je als (schijnbaar) klantvriendelijk bedrijf toch een berichtje dat die mogelijkheid er niet is?

Daarnaast mis ik dus de mogelijkheid om 4x een zelfde maat te bestellen van hetzelfde product, dan was dit probleem sowieso niet voorgekomen. Ze moesten het product toch sowieso van een rol afknippen, waarom dan niet 3 knipjes extra om het helemaal op maat te doen? Ik mis volgens mij echt iets. Afijn, de volgende keer gewoon weer naar de bouwmarkt om de hoek. Die weten tenminste wel wat communicatie, klantvriendelijkheid en service inhouden.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: nee

Reactie webwinkel :
Geachte heer Rijnders,

Zoals aangegeven in de klantenservice heb ik u tweemaal verzocht mij aan te geven wat wij zouden kunnen doen om het probleem met u op te lossen. U heeft hier tweemaal niet op gereageerd.

Ik vind het jammer dat u dit bericht heb opgesteld terwijl wij toch vriendelijk hebben verzocht uw feedback te geven om het probleem te verhelpen en tot een oplossing te komen.

Ik verneem alsnog graag hoe u ziet hoe wij dit probleem kunnen verhelpen en wil u vragen dit telefonisch met mij te bespreken of even contact op te nemen via de e-mail.

Ik hoor graag van u,


Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56


Partners  |   Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company  |   Onderzoeken en nieuws  |   Verdien geld met jouw site  |   Adverteren    2010 – 2015 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops