GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien zal GYZS.nl u, als onderdeel van High Best Service Online B.V., de beste service en garantie van de Benelux bieden.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving
  • onder rembours

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GYZS.nl
Adres:De Langeloop 10-J
Postcode:1742 PB
Vestigingsplaats:SCHAGEN
Telefoonnummer:0224 - 212 026
Faxnummer:
E-Mail:info@gyzs.nl
KvK:5236 5417

Aantal reviews: 545    
Score

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:




Op 20-01-2014 13:15 schreef T. Rijnders
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
6 Januari 2014 heb ik een order geplaatst bij dit bedrijf. Ik koos specifiek Gyzs uit vanwege de 24uurs levering die zij beloofden op hun website wanneer er voor 16:30 besteld werd. Ik moest namelijk de dag erna op vakantie. Ik had zelfs specifiek gefilterd op producten die binnen 24uur geleverd konden worden. Mijn bestelling was geplaatst en betaald om 16:21. Ik kreeg een orderbevestiging waar zelfs nog stond: "verzendmethode: Bezorgd door PostNL - Voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd".

Ik vond het al raar dat ik dezelfde avond geen verzendbevestiging kreeg. Dus de volgende ochtend nam ik contact op via de chat, en vroeg aan de medewerkers hoe dit nou precies zat. Ik kreeg een kort antwoord, zonder excuses en weinig begrip. Pas nadat ik verder vroeg, werd er een excuses aangeboden.

Omdat ik de producten toch nodig had bestelde ik hier afgelopen week nogmaals. Gelukkig kwam het dit keer wel op tijd, maar naar mijn verzoek of ze 1 product in 4 delen konden knippen is niet geluisterd. Nou kan ik begrijpen dat de mogelijkheden er niet voor zijn. Maar als ik een mail stuur met de vraag hoezo dit niet kan, en er wordt gereageerd met “wij hebben aan onze verplichtingen voldaan” dan word ik niet vrolijk en ga ik een niet al te positieve recensie schrijven. Want, volgens mij is hier voor de tweede maal een zwaar gebrek aan communicatie. Als dit niet kan, stuur je als (schijnbaar) klantvriendelijk bedrijf toch een berichtje dat die mogelijkheid er niet is?

Daarnaast mis ik dus de mogelijkheid om 4x een zelfde maat te bestellen van hetzelfde product, dan was dit probleem sowieso niet voorgekomen. Ze moesten het product toch sowieso van een rol afknippen, waarom dan niet 3 knipjes extra om het helemaal op maat te doen? Ik mis volgens mij echt iets. Afijn, de volgende keer gewoon weer naar de bouwmarkt om de hoek. Die weten tenminste wel wat communicatie, klantvriendelijkheid en service inhouden.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: nee

Reactie webwinkel :
Geachte heer Rijnders,

Zoals aangegeven in de klantenservice heb ik u tweemaal verzocht mij aan te geven wat wij zouden kunnen doen om het probleem met u op te lossen. U heeft hier tweemaal niet op gereageerd.

Ik vind het jammer dat u dit bericht heb opgesteld terwijl wij toch vriendelijk hebben verzocht uw feedback te geven om het probleem te verhelpen en tot een oplossing te komen.

Ik verneem alsnog graag hoe u ziet hoe wij dit probleem kunnen verhelpen en wil u vragen dit telefonisch met mij te bespreken of even contact op te nemen via de e-mail.

Ik hoor graag van u,


Op 20-01-2014 11:13 schreef H Mulders
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Zeer Goed

Sterke punten :
goede prijs kwaliteit-verhouding; snelle levering.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 17-01-2014 07:58 schreef John van de Ven
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Ik heb bij hun besteld en alles was top geregeld. Geen aanmerkingen.

Sterke punten :
Goede service

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 17-01-2014 06:26 schreef F van de Vliert
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
zeer goed, zoals beloofd.

Sterke punten :
snelle levering.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 16-01-2014 20:33 schreef Erik Boot
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goed en snel, verpakken en verzenden minder ervaring mee. Ondanks opmerking tijdens bestellen.
Twee van de drie keer de kartonnen doos kapot en open ontvangen.

Sterke punten :
Goedkoop, groot assortiment en snel geleverd.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 16-01-2014 12:52 schreef Jacques Smolenaars
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Sterke punten :
Prompte en snelle verzending

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 16-01-2014 12:50 schreef G de Graaf
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
volledig assortiment, goede omschrijvingen/coderingen

Sterke punten :
Uitzoeken, bestellen en bezorgen. Handig en oke.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 16-01-2014 11:01 schreef fg
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goede afhandeling van order

Sterke punten :
bestellen en zonder gedoe wordt het geleverd.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 15-01-2014 15:32 schreef Jim
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Hang en sluitwerk voor ramen besteld met korting

Sterke punten :
Zeer fijne ervaring. De kortingscode leek te haperen. De online chat hulp begeleide me zonder wachttijd en maakte een nieuwe factuur. In korte tijd alles kunnen bestellen met korting. Zeer vriendelijke en snelle service.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 15-01-2014 13:50 schreef Peggy
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Had van mijn bestelling een kruiswoordpuzzel gemaakt...Door de snelle service via de chat heeft een medewerker dit professioneel opgelost! Het zeer ruime aanbod is handig zodat je alles inéén kan bestellen (hierdoor raakte ik als klusmuts met twee linkerhanden echter een beetje in de war).

Sterke punten :
Kwaliteit producten en zeer snelle reactie middels zowel mail als chat!

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55


Partners  |   Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company  |   Onderzoeken en nieuws  |   Verdien geld met jouw site  |   Adverteren    2010 – 2015 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops