GYZS.nl





GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • creditcard
  • bankoverschrijving
  • onder rembours

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:GYZS.nl
Adres:De Langeloop 10-J
Postcode:1742 PB
Vestigingsplaats:SCHAGEN
Telefoonnummer:0224 - 212 026
Faxnummer:
E-Mail:info@gyzs.nl
KvK:5236 5417

Aantal reviews: 585    
Score

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:




Op 25-03-2014 21:54 schreef troost
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Jammer

Sterke punten :
Ruim 8 werkdagen geleden goederen bestelt. Zelf moeten bellen i.v.m. geen levering. Antwoord alles staat klaar en wordt afgeleverd. De dag erna geen pakket. Weer gebeld. Ja staat nog hier. Had de spullen echt nodig en een tegemoetkoming door een koerier was niet mogelijk en moest of wachten of zelf een oplossing bedenken en de goederen ergens anders halen.
Ik vindt dit te makkelijk netjes betalen via ideal en dan helaas geen service. Dit was voor mij de eerste en de laatste keer bij dit bedrijf. Toch jammer want hun aanbod is ruim. Zeker voor het geen wat wij veel nodig hebben.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: nee

Reactie webwinkel :
Beste mijnheer Troost,

Wij hebben inmiddels meerdere malen contact met u gehad. Wij betreuren de gang van zaken en begrijpen uw teleurstelling.
Wij willen uiteraard altijd meewerken aan een oplossing, mits de oplossing ook redelijk en billijk is.
Ook wij maken fouten en daar lopen we niet voor weg. Uw wilde een oplossing die naar onze mening niet redelijk en billijk was. We hebben getracht dit met u op te lossen, maar helaas is dat niet gelukt.

Met vriendelijke groet,
GYZS.nl


Op 20-03-2014 18:50 schreef Jan Lenferink
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
snel en doeltreffend

Sterke punten :
Snelle service, vooral chatfunctie is ideaal

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 20-03-2014 09:32 schreef Divewise
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Prima.

Sterke punten :
Eenvoudig bestellen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

ps denk aan schrijffouten in uw feedback vragen.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 19-03-2014 16:14 schreef Anoniem
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
ruim voldoende

Sterke punten :
duidelijk te volgen hoe je iets moet bestellen

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 19-03-2014 10:01 schreef F.H.Kloen
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Aluminium profiel bestelling.

Sterke punten :
Alles is goed verlopen van af de bestelling tot de aflevering aan huis.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 18-03-2014 19:26 schreef dubobol
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
OK

Sterke punten :
correct, snelle levering.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 18-03-2014 14:06 schreef Anoniem
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Prima produkt en levering

Sterke punten :
Heldere website, snelle levering en correcte service.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 17-03-2014 21:53 schreef M&M
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Snel, goedkoop, makkelijk, volledig

Sterke punten :
Snelle levering en op inet een goede uitleg bij elk product

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Op 17-03-2014 13:57 schreef Anoniem
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
-

Sterke punten :
ik heb regelmatig achter mijn bestelling na moeten bellen. ik snap dat er leveringsproblemen waren met het bestelde product echter werd ik hiervan niet op de hoogte gehouden. zodoende kreeg in op een gegeven moment een naar gevoel.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: nee
Op 17-03-2014 09:47 schreef Anoniem
Informatie op de website Klantvriendelijkheid
Bestelgemak Reactiesnelheid
Snelheid levering After sales
Info over verloop order Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Goede service, artikel vrijdag besteld en maandag binnen.

Informatie over schrijver :
Geslacht: vrouw
leeftijd: 0
Aangekocht product:
Koopt u vaker online:
Zou u dit bedrijf aanbevelen?: ja
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59


Partners  |   Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company  |   Onderzoeken en nieuws  |   Verdien geld met jouw site  |   Adverteren    2010 – 2015 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops