Hengelsportknaller

Hengelsportknaller.be is de online shop voor de hengelsportvisser

Betaalmogelijkheden:
  • ideal
  • bankoverschrijving

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam:Hengelsportknaller
Adres:Nieuwstraat 106
Postcode:2910
Vestigingsplaats:Essen (België)
Telefoonnummer:+32.3.667.10.20
Faxnummer:+32.3.667.10.27
E-Mail:info@hengelsportknaller.nl
KvK:

Aantal reviews: 401    
Score

90% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddelde beoordeling per onderdeel

Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:




Op 04-08-2014 13:25 schreef Christian
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Ik heb nog maar 1bestelling geplaatst en deze is uitstekend verlopen voor de rest kan ik nog geen mening geven maar zelfs voor deze bestelling TOP 36u na bestelling geleverd,Mooi zo.
Gr Christian

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 51
Aangekocht product: Pellets
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 04-08-2014 11:57 schreef OA Smedescu
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Very good customer service

Sterke punten :

Verbeterpunten :

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 28
Aangekocht product: Savage gear stuff
Koopt u vaker online: nooit
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 03-08-2014 06:08 schreef struyven robert
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Alles perfect verlopen .

Sterke punten :
Snelle afhandeling

Verbeterpunten :
Meer informatie over de producten geven op de website

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 49
Aangekocht product: Voeders en paste
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 31-07-2014 13:31 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Grote keuze maar levering laat lang op zich wachten

Sterke punten :
Brede keuze

Verbeterpunten :
Levertijd zal echt verbeterd moeten worden

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 39
Aangekocht product: diversen
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 29-07-2014 14:11 schreef Kars Smant
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Ik wacht al een week op een hengel die gewoon op voorraad zou zijn.
Ik ben op dit moment teleurgesteld.

Sterke punten :
Ik hoop nog op een goede afloop.
Eigenlijk wil ik de laatste 4 vragen nog niet beantwoorden maar die optie is er niet.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 41
Aangekocht product: baitcaster troller henk simonsz 220
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 29-07-2014 10:14 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Uitgebreide keuze maar erg lange levertijd en slechte communicatie over de levertijd. Ik heb meerdere mails moeten sturen om uiteindelijk mijn bestelling te ontvangen, en dan is mijn oorspronkelijke bestelling niet geleverd maar hebben we deze aangepast om toch maar over te gaan op levering. Levertijd vermelding zou dan ook wenselijk zijn als informatie op de website.

Sterke punten :
Ruime keuze in producten. Nette en overzichtelijke website

Verbeterpunten :
Leveringstijden vermelden op de site. Beter communiceren als producten niet op voorraad zijn. Dit kan al door simpelweg een mail te sturen, dit doen andere webwinkels ook.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 35
Aangekocht product: diversen
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: nee
Op 29-07-2014 07:53 schreef Johan Vos
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
ik heb alleen voor info gevraagd mbt een artikel. Helaas was het artikel niet in voorraad (misschien volg. week?). Eeerst heb ik gebeld met het bedrijf en werd gezegd dat ik een mail moest versturen en dat ik dan direct zou worden teruggegebeld. Helaas is dit niet direct gebeurd.

Verbeterpunten :
eerder reageren op de mails.

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 58
Aangekocht product: nog niets omdat het niet in voorraad was.
Koopt u vaker online: soms
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 28-07-2014 22:16 schreef K Schot
Informatie op de website: Klantvriendelijk: n.v.t.
Bestelgemak: Reactiesnelheid: n.v.t.
Snelheid levering: After sales: n.v.t.
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
snelle levering, en product werd in goede staat geleverd

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 41
Aangekocht product: Neopreen sokken
Koopt u vaker online: vaak
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 28-07-2014 17:07 schreef Anoniem
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Tot nu toe een goede ervaring

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 45
Aangekocht product: pop up-boilies
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Op 28-07-2014 10:56 schreef vd Heijden
Informatie op de website: Klantvriendelijk:
Bestelgemak: Reactiesnelheid:
Snelheid levering: After sales:
Info over verloop order: Eindoordeel:

Beoordeling/ervaring :
Bestelling makkelijk te doen
Snel en netjes geleverd , wat wil je nog meer ?

Informatie over schrijver :
Geslacht: man
leeftijd: 65
Aangekocht product: Baitrunner Daiwa
Koopt u vaker online: regelmatig
Beveelt u dit bedrijf aan: ja
Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41


Voorwaarden  |   FAQ  |   The Feedback Company    2007 – 2014 © webwinkelvergelijker.nl
Gratis klantbeoordelingen voor webshops